Tapio Hirvonen

Perustiedot

s. 1967, Kirkkonummi
Kuvataiteilija
Asuinpaikka: Kuortane

Yhteystiedot

Puhelinnumero: +358407539359

Oma esittely

Kuvataiteilijaksi ryhtyminen on ollut itselleni monivaiheinen mutta luonteva pyrkimys varhaisesta iästä aina tähän asti. Taiteilijana toimiminen on kokonaisvaltainen elämisen ja asioiden näkemisen tapa.
Luonto,eläimet,vuodenajat ja mielen monikerroksisuus ovat töideni pohja-sisältöä, joka lopputuloksena saa abstraktin ilmiasun. Pelkistynyt, kaunistelematon ja rosoinen estetiikka ilman lisättyä koristeellisuutta ilmentää ja määrittää tyyliäni. Lisään tunnistettavia asioita mukaan, mikäli se on sisällön kannalta olennaista.
Muutos-liike-jälki. Ohikiitävä hetki. Nyt-hetken arvostaminen ovat töissäni tärkeitä teemoja. Ennakoimattomuus luo jännitettä.
Taiteen tekeminen on minulle eräänlainen henkinen harjoite ja meditaatio.
Näytä biografia

Bio

Kirkkonummella varuskunta-alueella -67 syntynyt ja kasvanut kuvataiteilija.

Valmistunut kuvataiteilijaksi Taidekoulu Alfa-artista, Helsingissä vuonna 2014. Taidemaalariliiton kokelasjäsen. Seinäjoen Taiteilijaseuran jäsen sekä jäsenyys Saatchi online netti galleriassa.

Pääasiallinen työskentelyala maalaustaide, mutta myös installaatio, esine ja kuvanveisto kuuluvat menetelmiin.

Yksityisnäyttelyitä pääasiassa kotimaassa. Ryhmä ja yhteisnäyttelyitä myös ulkomailla mm. Italia Venetsia, UK Lontoo ja USA NY. Teoksia koti- ja ulkomaisissa yksityisissä kokoelmissa. Teos Seinäjoen Kaupungin taidekokoelmassa.