Tulensytyttämisen opas
Loading…

Aeon Lux Koskinen: Tulensytyttämisen opas

Valmistumisvuosi: 2017
Tekniikka: video
Koko: kesto 07:28 min
Avainsanat: Aeon Lux, Tulensytyttämisen opas, videotaide, performanssitaide, esoteria, shamanismi, jooga, tuli, Viljami Nissi, Julius Jokela, Iivana Julma, Karoliina Korvuo, Kalemanteri
Tulensytyttämisen opas on projekti kerätä kasaan oma tietämykseni elämästä ja kuinka elää tarkoitettua elämää. Oppaan luvut ilmenevät asiatekstinä, runoina, kuvina, videoina ja performansseina. Lukujen määrä on tuntematon fiktiivisen oppaan kasvaessa kokoaan ja uudelleen kirjoittaessa itseään ajan kuluessa.

Innoituksen teokseeni olen löytänyt suomalais-ugrilaisesta kansanperinteestä, shamanismista, kaaos magiasta ja tantran perinteestä.

 

"ESIPUHE

 

Tulensytyttämisen opas esittelee Tulensytyttämisen opin, sytyttämisen ja palamisen jalon taidon. Opas ei anna valmiita metodeja Tulensytyttämisen oppia harjoittavalle, sillä vain jokainen itse voi tuntea tulensa laadun ja tietää päämääränsä.

Enemmän kuin Tulensytyttämisen opas on oppikirja, se on rakkauslaulu."

Video on nähtävissä osoitteessa vimeo.com/aeonlux

Ohjaus, käsikirjoitus, editointi Aeon Lux

Rooleissa, Iivana Julma, Pablo, Aeon Lux, Viljami Nissi, Julius Jokela, Margareetta ja Heikki Kankare, musiikki Kalemanteri, kamera Aeon Lux, Karoliina Korvuo, Viljami Nissi

Lisäkuvat teoksesta

Lisäkuva teoksesta