Ville Haapasalo “Et muuten usko tätäkää” 2014  Juha Metso / Kauko Röyhkä
Loading…

Juha Metso: Ville Haapasalo “Et muuten usko tätäkää” 2014 Juha Metso / Kauko Röyhkä

Avainsanat: venäjä,russia,putin, valokuvataide, musta, valkoinen, neuvostoliitto, ville haapasalo, matka, venäjä, presidentti, tulevaisuus, sota,rauha, lenin, moskova, pietari,karjala,
Kuvat: Juha Metso
Teksti: Kauko Röyhkä

Ville Haapasalon muistelmat 1990-luvun Venäjältä Kauko Röyhkän muistiin kirjaamina ja Juha Metson kuvaamina oli viime syksyn ja tämän vuoden kevään myydyimpiä ja rakastetuimpia tietokirjoja.

1990-luvulla Ville koki kovia teatterikoulussa, kunnes onni potkaisi ja hänestä tuli suosittu. Mutta mitä Villelle tapahtui 2000-luvulla, kun hänestä tuli supertähti, Putin nousi valtaan ja Venäjä vaurastui? Mitä jäi kertomatta ja näyttämättä suosituissa 30 päivässä -televisiosarjoissa?

Menestyskirjan tekijätroikka matkasi Georgian Tbilisiin kirjaamaan kansiin tämän. Notkuvien herkkupöytien, asianmukaisten ruokajuomien ja pitkien iltojen tuloksena syntyi kirja, jonka tarinat ovat vielä uskomattomampia kuin edeltäjässään. Venäjällä raha ja valta eivät ole häpeilyn aiheita vaan niitä pitää käyttää. Tervetuloa uudelle huimalle matkalle!

Kauko Röyhkä on Suomen arvostetuimpia rockmuusikkoja ja kirjoittanut parikymmentä kirjaa. Valokuvaaja Juha Metso palkittiin viimeksi Vuoden lehtikuva -kilpailussa henkilökuvastaan Ville Haapasalosta.

"Jos pidit edellisestä osasta, kannattaa tämä toinenkin ehdottomasti lukea." Kirjavinkit.fi


Katso kirjan traileri

Taiteilijan teoksia