Anna-Leena Vilhunen

Perustiedot

Kuvataiteilija, Taidemaalari
Asuinpaikka: HELSINKI

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 0451497640

Oma esittely

Olen kiinnostunut monensuuntaisesta ihmisten ja teosteni välisestä vuorovaikutuksesta. Yhdistän esittävän ei-esittävään ja keveän painavaan. Aiheet ovat muunnelmia vanhemmuudesta ja rakennus- ja tietyömaiden työkoneista.

Teokset ovat öljymaalauksia kankaalle, MDF -levylle tai akvarellimaalauksia paperille.

Anna-Leena Vilhunen

Lisää kuvia ja tekstiä:
www.anna-leenavilhunen.com

Näytä biografia

Ajankohtaista
 


TAIDEMAALARILIITON TEOSVÄLITYS


Mukana 2 öljymaalaustani: Keskustelu, sylissä ja Leuan alla. 


https://teosvalitys.painters.fi


Vuotuinen maalaustaiteen suurtapahtuma Taidemaalariliiton Teosvälitys järjestetään verkossa 15.2.–30.4. ja Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 13.–21.3. Kaapelitehtaalla esillä on verkkogalleriasta varattuja teoksia teosten varaajille. 


Kaapelitehtaalla ei tänä vuonna järjestetä yleisölle avoimia vierailuaikoja.  


Kaapelitehtaalla tapahtuma panostaa henkilökohtaiseen palveluun ja turvallisen näyttelykokemuksen tarjoamiseen. Merikaapelihallin valtavaan 3148 neliömetrin saliin päästetään samanaikaisesti enintään kuusi asiakasta.


Kaapelitehdas, Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki


Seuraa tapahtumaa Facebookissa: Taidemaalariliiton Teosvälitys 2021
Seuraa tapahtumaa Instagramissa: Taidemaalariliiton Teosvälitys


Tervetuloa, Anna-Leena Vilhunen

Bio

Anna-Leena Vilhunen on valmistunut Kuvataideakatemiasta kuvataiteilijaksi 1990 ja maisteriksi 2002. Hän on opiskellut lisäksi Taideteollisessa korkeakoulussa (nykyinen Aalto-yliopisto), Kankaanpään taidekoulussa ja Oriveden Opistossa. Hän on pitänyt aktiivisesti yksityisnäyttelyitä ja osallistunut ryhmänäyttelyihin. Vilhunen on tehnyt myös mm. animaatioelokuvan Pallo karkaa vuonna 2016. Hänen teoksiaan on mm. Valtion, Helsingin Taidemuseon ja monissa yksityisissä taidekokoelmissa. Hän on Taidemaalariliiton ja Helsingin Taiteilijaseuran jäsen.