Aulis Harmaala

s. 1966, Ranua
Kuvataiteilija, Installaatiotaiteilija
Asuinpaikka: Helsinki

Yhteystiedot

Oma esittely

Taide on minulle tarkkailua, ajattelua, keskustelua ja vaikuttamista. Viime vuosien teoksiini kuuluvat maalaukset, esinekoosteet, installaatiot ja yleisöä osallistavat elementit.
Maalauksissani on ajankuvia, asenteita, alustuksia poliittiseen keskusteluun. Ne kärjistävät ja ottavat kantaa. Minulle taiteellinen työskentely ja lopputuloksen esittely on yhdessä ajattelemista ja yhteiskunnan osana toimimista.
Näytä biografia

Ajankohtaista

2019 yksityisnäyttely mm. Poriginal galleria.

Teokset

Bio

Kuvataiteilija Aulis Harmaala on valmistunut Kankaanpään taidekoulusta 1994 ja suorittanut taiteen maisterin tutkinnon Aalto yliopistossa 2011. Harmaalan viime vuosien teoksiin kuuluvat maalaukset, esinekoosteet, installaatiot ja yleisöä osallistavat elementit. Monissa teoksissa kuvataiteilijan ilmaisu laajenee suoran keskustelun ja kanssakäymisen välineeksi.
Harmaalan mielestä taide on tarkkailua, ajattelua, keskustelua ja vaikuttamista.
Harmaalan teoksia on ollut esillä vuoden 2015 Turku Biennaalissa, 2017 Kööpenhaminassa Charlottenborg Spring Exhibitionissa sekä yksityisnäyttelyissä mm. MUU Kaapelin galleriassa ja Huuto galleriassa. Hän on MUU ry:n ja Helsingin taiteilijaseuran jäsen. Harmaalan teoksia on Helsingin taidemuseo HAMin kokoelmissa.