Heli Kurunsaari

s. 1971, Lapua
Kuvataiteilija
Asuinpaikka: HELSINKI

Yhteystiedot

Oma esittely

Taiteellisen työskentelyni kautta pyrin tekemään näkyväksi omaa suhdettani maailmaan ja maailmassa oloon. Taide on minulle muistin, muistamisen ja ymmärtämisen väline, jonka kautta hahmotan mennyttä ja linkitän siihen tulevaa. Teen kuvaksi omaa näkymääni ja katsoja peilaa siihen omaansa.

Työskentelen puupiirrostekniikalla. Työni rakentuvat lukuisista toistensa päälle vedostetuista värikerroksista. Pitkässä työskentelyprosessissa laatan kaiverrus ja värin vedostaminen vuorottelevat kunnes kuva on valmis ja puulaatta veistetty rikki. Teokseni sijoittuvat luonteeltaan maalauksen ja grafiikan välimaastoon. Puulaatan antama vastus ja tekniikan mukanaan tuomat lainalaisuudet luovat työskentelylle luonteelleni sopivat rajatut puitteet. Jokainen valmis kuva pitääkin sisällään paljon aikaa ja ajattelua. Kerroskerrokselta kasvava teos rakentuu samalla eräänlaisista ajatuskerroksista tai - kierroksista.

Ajankohtaista

Yksityisnäyttely Vastakaiku 8.2. - 3.3.2019, Galleria Vanha Kappalaisentalo, Välikatu 13, Porvoo, Avoinna ti-su klo 10-16.