Heli Kurunsaari

Perustiedot

s. 1971, Lapua
Kuvataiteilija
Asuinpaikka: HELSINKI

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 0405216953

Oma esittely

Taiteellisen työskentelyni kautta pyrin tekemään näkyväksi omaa suhdettani maailmaan ja maailmassa oloon. Taide on minulle muistin, muistamisen ja ymmärtämisen väline, jonka kautta hahmotan mennyttä ja linkitän siihen tulevaa. Teen kuvaksi omaa näkymääni ja katsoja peilaa siihen omaansa.

Työskentelen puupiirrostekniikalla. Työni rakentuvat lukuisista toistensa päälle vedostetuista värikerroksista. Pitkässä työskentelyprosessissa laatan kaiverrus ja värin vedostaminen vuorottelevat kunnes kuva on valmis ja puulaatta veistetty rikki. Teokseni sijoittuvat luonteeltaan maalauksen ja grafiikan välimaastoon. Puulaatan antama vastus ja tekniikan mukanaan tuomat lainalaisuudet luovat työskentelylle luonteelleni sopivat rajatut puitteet. Jokainen valmis kuva pitääkin sisällään paljon aikaa ja ajattelua. Kerroskerrokselta kasvava teos rakentuu samalla eräänlaisista ajatuskerroksista tai - kierroksista.

Ajankohtaista

Hyäryllistä - Kaikkea Hyäryllistä

Kolmihenkisen taiteilijaryhmän retrospektiivi WAMissa 20.9. 2020 saakka.  (Wäinö Aaltosen museo, Itäinen Rantakatu 38, Turku)

www.hyaryllista.net