Laura Konttinen

Perustiedot

s. 1987, Säynätsalo
Kuvataiteilija, Valokuvataiteilija
Asuinpaikka: Helsinki

Yhteystiedot

Oma esittely

Taiteilijana sallin itseni uskoa uskomattomaan. Toisinaan suorastaan syötän itselleni pajunköyttä. Etsin vaihtoehtoisia olemassaolon muotoja. "Mitä jos" aloittaa usein herkullisin ajatuskuvion, jonka avulla päädyn täysin todentuntuisiin skenaarioihin.

Työskentelen pääasiassa valokuvan, kollaasin ja käsitetaiteen parissa. Taiteellisen työskentelyni ytimessä on usein purkaminen ja uudelleen kokoaminen. Käytän rakennusmateriaalinani muistoja, menneisyyksiä ja kokemuksia, jotka järjestän uudelleen vaihtoehtoisiksi näkemyksiksi - kokoelmaksi todellisuuden kaksoissisaria.
Näytä biografia

Bio

Laura Konttinen (s. 1987 Säynätsalossa) yhdistää työskentelyssään valokuvaa, kollaasia ja installaatiota.

Konttinen valmistui kuvataiteilijaksi vuonna 2010 Tampereen Ammattikorkeakoulussa ja on opiskellut valokuvausta myös Edinburgh College of Artissa.

Hänen teoksiaan on viimeksi ollut esillä yksityisnäyttelyissä Hippolyte Studiossa 2014 ja Unknown Cargossa Helsingissä 2013, ja yhteis- ja ryhmänäyttelyissä mm. Suomen valokuvataiteen museossa 2012, Nuoret 2011 -näyttelyssä Helsingin Taidehallissa ja Noorderlicht Photofestivalilla Alankomaissa 2011.

Konttinen asuu ja työskentelee tällä hetkellä Helsingissä.