Mari Liimatainen

Perustiedot

s. 1967, Nuutilanmäki
Kuvataiteilija, taidekasvattaja, opettaja
Asuinpaikka: Nuutilanmäki

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 0452613336

Oma esittely

Käsittelen kulttuuriympäristöstä nousevia teemoja. Etenkin yhteiskunnalliset epäkohdat, valtarakenteet, muutos, sekä populaarikulttuuri ovat keskeisiä mielenkiinnon kohteitani. Taidekasvattajana minua kiinnostavat mm. osallisuus, tasa-arvo ja taiteen vaikuttamisen mahdollisuudet.

Työskentelen pääasiassa grafiikan menetelmin (mm. puupiirros) ja perinteisin käsityötekniikoin. Teokseni ovat usein tilallisia ja muuntuvia sarjoja.

Teen sitä, mikä tuntuu tärkeälle ja luontevalle. Olen aiheideni edessä vakavana, mutta leikki kiinnostaa valistamista enemmän.
Näytä biografia

Ajankohtaista

 What do you want to do ?

New mailWhat do you want to do ?

New mailWhat do you want to do ?

New mail


Bio

Mari Liimatainen (1967 Mikkeli) on eteläsavolainen kuvataiteilija ja taidekasvattaja. Koulutukseltaan hän on FM (kulttuuriympäristön tutkimus), kuvataiteilija YAMK ja ammatillinen opettaja AmO.
Liimatainen on Suomen Taidegraafikoiden jäsen. Hän on osallistunut lukuisiin ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin mm. Forum Boxissa Helsingissä (2019), Riihimäen taidemuseossa (2019) ja Savonlinnan taidemuseossa (2019), sekä pitänyt yksityisnäyttelyitä muun muassa Galleria Rajatilassa Tampereella (2020), Taidekeskus Ahjossa Joensuussa (2020) ja  Galleria Katariinan Studiossa Helsingissä (2017).
Liimatainen työskentelee kulttuuriympäristöstä nousevien teemojen parissa grafiikan menetelmin ja perinteisin käsityötekniikoin kuten kirjoen. Hänen teoksensa muodostavat usein tilallisia ja ajallisesti muuntuvia kokonaisuuksia.


What do you want to do ?

New mailWhat do you want to do ?

New mailWhat do you want to do ?

New mail