Seija Rissanen

Perustiedot

s. 1943, Mikkeli
Kuvataiteilija
Asuinpaikka: Espoo

Yhteystiedot

Oma esittely

Kuljen, katselen, tunnen, näen ja koen asioita, joskus kaottisuuteen saakka. Näistä yritän koota ehjää mielen ilmaisua kankaalle.
Nöyrin mielin otan aamulla pensselin käteeni. Mietin ja pohdiskelen: kämmen syrjä pyyhkäisee ja peukalo jatkaa liikkeen rataa. Rakentelen päiviä, viikkoja jopa kuukausia. Sitten se on siinä.
Näytä biografia

Ajankohtaista

"Kerro iltasatu" 5.11.-30.11.2018, Lapinlahden käytävägalleria. Lapinlahdentie 1, 00180 Helsinki, ma-pe klo 11-16 ja
la-su 12-16.

Karhusaaren Taidekeskus, Sinebrychoffin huvila
"Avoimet ovet" sunnuntaina 19.4.2015. klo 10-17 Mikcrosoftin pääkonttoria vastapäätä Länsiväylän meren puolella. Kaikki työhuoneet avoinna. Ohjelmaa ja yleistä hauskan pitoa. TERVETULOA!

Bio

Olen syntynyt Mikkelissä ja 5 vuotiaana muutin Kuopioon, jossa asuin lähes aikuisikääni asti. Espoo on ollut minulle kotikaupunki yli 40 vuotta. Koulutukseni olen saanut opetuksen usealta ammatissaan päteviltä opettajilta. Vuoden olen käynyt Vapaan taidekoulun järjestämää piirustusta. Useita kursseja Väriopista, sommittelusta, akryyli- ja öljymaalauksesta ja joitakin vuosia sitten innostuin puupiirtämisestä. Työskentelen Espoon Karhusaaressa, jossa minulla on työhuone ihanassa merellisessä maisemassa.