Jukka Silokunnas

Perustiedot

s. 1982, Jyväskylän mlk.
Kuvataiteilija
Asuinpaikka: Jyväskylä

Yhteystiedot

Oma esittely

Olen kuva -ja katutaiteilija, joka ei omista työhuonetta. Työskentelen tiloissa, jotka löydän ja paikoissa johon ajaudun. En määritä itseäni minkään tietyn välineen tai tekotavan kautta. Ilmaisen itseäni sillä keinolla, mikä sattuu kulloiseenkin tunteeseen sopimaan.

En pyri käsittelemään tiettyjä aiheita, mutta huomaan teoksieni olevan usein liitoksissa entropiaan. Kummallinen huumori ja sen yhdistäminen vakaviin yhteiskunnallisiin epäkohtiin voisi olla toinen ajatuksissani toistuva kaava.

Nauran paljon.

Näytä biografia

Bio

Jukka Silokunnas on valmistunut kuvataiteilijaksi vuonna 2011 Tampereen ammattikorkeakoulusta. Valmistumisen jälkeen hän on työskennellyt täysipäiväisenä taiteilijana. Hänen töitään on esitetty merkittävissä tapahtumissa ja näyttelyissä Suomessa sekä ulkomailla.

Näyttelyitä ja teoksia.

Mäntän kuvataideviikot 2018, Green GPS. Julkinen teos Jyväskylässä. 2018, Milano Film Festival, 2018, Villa Roosan kesänäyttely 2017, European Media Art Festival 2017, XXVII Message to Man International Film Festival. Saint-Petersburg 2017, Huhtikset. Julkinen teos Jyväskylässä. 2015, Art prospect. Saint-Petersburg Public art festival 2014, III Moscow International Biennale for Young Art, MMOMA, 2012, Moskova