Tero Puha

Perustiedot

s. 1971, Nurmijärvi
Kuvataiteilija, Mediataiteilija, Performanssitaiteilija, Taidegraafikko, Tilataiteilija, Valokuvataiteilija, Äänitaiteilija, Installaatiotaiteilija, Muu

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 050 3381215

Oma esittely

Taiteellisessa työssäni tutkin nykyihmisen elämää ja erityisesti kehonkuvaa, sukupuolirooleja ja kuluttamista.

Identiteettiä ja elämän tarkoitusta etsivän nykyihmisen pyrkimykset löytää tasapaino luonnollisen ja luonnottoman välillä luovat väistämättä paineita ja ristiriitoja. Ammennan niistä usein aineksia teoksiini.
Näytä biografia

Ajankohtaista

ks. www.teropuha.com

Bio

Tero Puha (s.1971 Nurmijärvellä) on monitaiteilija, jonka pääasiallisia medioita ovat valokuva, video-ja elokuvataide, digitaalinen taide sekä performanssitaide. Puhalla on kuvataiteilijan (Imatran taideoppilaitos 1996) ja valokuvataiteen maisterin tutkinnot (TaiK 2000).

Vuosina 2000-2012 Puha asui Lontoossa ja on sen lisäksi työskennellyt mm. Helsingissä, Pariisissa, New Yorkissa ja Berliinissä. Hänen teoksiaan on esitetty maailmanlaajuisesti ja niitä on hankittu useiden taidemuseoiden kokoelmiin (Suomessa mm. Kiasma, Helsingin taidemuseo, EMMA). Puhan retrospektiivinen kuvateos “Almost Human - Works 1995-2010” julkaistiin vuonna 2011.