Timo Hannunen

Perustiedot

s. 1969, Multia
Kuvataiteilija, Kuvanveistäjä
Asuinpaikka: Haapamäki

Yhteystiedot

Puhelinnumero: 050-3138034

Oma esittely

Veistokseni ovat useimmiten ympäristöstä tehdyn havainnon, oman kulloisenkin mielentilan, sekä ajatusmaailman eriasteisia yhteensulautumia.
Kolmas elementti töissäni on kiveen niin vahvasti sidoksissa oleva ajan käsite.
Tämähän se on se loputon temmellyskenttä, josta riittää kuvia matkalla kohdusta hautaan, näkyvän ja näkymättömän sidoksia graniitissa. Joistain viime aikojen teoksistani on löydettävissä huoli luonnon nykytilasta, turhautumista ja suruakin asioista, jotka jo olemme menettäneet.

Teosteni mittakaava vaihtelee aivan taskukokoisesta kymmenien tonnien painoisiin veistoskokonaisuuksiin.

Ajankohtaista

Tällä hetkellä, 1.9-20.9. 2017. on meneillään "Rocky Road", yhteisnäyttely Kuvataiteilija Riitta Uusitalon kanssa Galleria Beckerillä Jyväskylässä.

Tulevia näyttelyitä:

Serlachiuksen taidemuseo, "KIVEN AIKA" 13.10.2018 - 21.4.2019. Harry Kivijärven muistonäyttely (kutsunäyttely. Duncker, Hannunen, Heino, Koskinen, Könönen, Mäkikoskela.)

Keuruun museo, "POJAT" toukokuu-syyskuu 2018. Ryhmänäyttely. Martti Virtanen, Panu Koskimies, Timo Hannunen.

Työn alla:
Jyväskylän keskustaan puistoalueille tuleva isojen graniittiveistosten näyttely. (50v yksityisnäyttely) valm. näillä näkymin 2019-2020.

Suunnitteilla on myös yhteisnäyttelyTaiteilija-ohjaaja Marita Liulian kanssa. Yhteistyötä inspiroi maapallon geologia, merten tila ja maapallo osana avaruutta. Kun kaksi hyvin erilaista nykytaiteilijaa kohtaavat, saa nähdä mitä tapahtuu!