Tuomas Lauriala

Perustiedot

s. 1975, Vaasa
Asuinpaikka: Mikkeli

Yhteystiedot

Oma esittely

Kuvaan teoksissani omaa, sisäistä maailmaani ja tunnetilojani erilaisilla tekniikoilla.
Koen kaikki piirtämisen ja maalaamisen eri tekniikat sekä grafiikan tekemisen
yhtä läheisiksi ilmaisumuodoiksi itselleni.
Näytä biografia

Bio

Tuomas Lauriala on syntynyt Vaasassa vuonna 1975.
Hän aloitti taideopinnot Limingassa vuonna 1999.
Seuraavan vuoden syksyllä Lauriala jatkoi taideopintojaan Taidekoulu MAA:ssa Helsingissä ja valmistui kuvataiteilijaksi keväällä 2003.
Valmistumisensa jälkeen hänet valittiin Taidekeskus Salmelan taiteilijaresidenssiin Mäntyharjuun työskentelemään talvistipendiaattina syksyllä 2003.
vuonna 2005 Lauriala vuokrasi työhuoneen Mikkelistä ja liittyi Mikkelin Taiteilijaseuran jäseneksi.Hän sai myös Suomen kulttuurirahaston Etelä-Savon rahaston apurahan.
Lauriala on pitänyt yksityisnäyttelyjä Helsingissä Galleria Ulaanissa ja Kaapelin Galleriassa vuosina 2004-07. Lisäksi hän on pitänyt näyttelyjä Jyväskylässä, Kuopiossa,Brysselissä ja Nurmijärvellä sekä Mikkelissä.
Lauriala on myös osallistunut yhteisnäyttelyihin Kouvolassa, PIeksämäellä, Mikkelissä ja ulkomailla Espanjan Valenciassa AVA-Gallerian taiteilijana. Hän on myös osallistunut taidemessuille Pariisin Carrousel du Louvressa vuosina 2010-11.
Lauriala työskentelee öljyväreillä, akryylilla, vesiväreillä sekä musteella ja sekatekniikoilla. Hän tekee myös grafiikkaa.