Soile Mottisenkangas

Perustiedot

s. 1971, Pattijoki
Elokuvaohjaaja, Mediataiteilija, Muu
Asuinpaikka: Helsinki

Yhteystiedot

Oma esittely

Taiteen moniottelija ylittää mielellään taiteiden välisiä rajapintoja. Elokuvissa näkyykin valokuvaajan visuaalinen tyyli, pelkistetty suomalainen ilmaisu ja dokumentaarisuus.

MA (Taiteiden maisteri)
Screen Academy / Skotlanti/ Edinburgh Napier yliopisto.

AV-arkin ja Muu ry:n jäsen.
Näytä biografia

Ajankohtaista

Useiden lyhytelokuvien, dokumenttien ja videotaideteosten jälkeen, ensimmäinen pidempi dokumenttielokuva Maria Eveliina valmistui 2013.
Uusin tuotanto on dokumenttielokuva Yötyön Zen, joka julkaistiin 2020.

Bio

Filmografia:

Dokumenttielokuvat:
Yötyön Zen. 2020.
Maria Eveliina. 2013.
Runaway. 2008.

Lyhytelokuvat:
Bully Factory. 2012.
Earth 2.0. 2012.
Apple Green Sketch. 2011.
Just Thinking. 2011.
Living Room. 2010.

Musiikkivideo:
Kultaiset korvarenkaat. 1996.

Videotaide:
Looking for Kea. 2010.
Social Timeline. 2009.
I do what you do. 2009.
I don't. 2007.