Kirsimarja Metsähuone

Perustiedot

Kuvataiteilija, Mediataiteilija, Valokuvataiteilija
Asuinpaikka: Helsinki

Yhteystiedot

Oma esittely

Teen liikkuvaa kuvaa, ääntä ja valokuvaa.
Taiteellinen työskentelyni on jakautunut kahteen itselleni yhtä tärkeään osioon: työskentelen sekä ruumiillisuutta, identiteettiä, naiseutta ja muistia käsittelevien projektien että toisaalta urbaania miljöötä, rappeutumista ja unohdusta tutkivien projektien parissa.

Tyypillistä hankkeille on niiden pitkäkestoisuus; suunnittelen, kerään ja kuvaan materiaalia pitkään. Työskentelytapaani kuuluu myös projektien työstäminen vuorotellen, kun yksi hanke valmistuu tiettyyn pisteeseen, annan sen ns. kypsyä mielessäni ja jatkan sillä välin toista.
Näytä biografia

Ajankohtaista

Katso taiteilijasivut


http://www.kirsimarja.net/


 

Taiteilijan teoksia

Bio

Valokuva- ja mediataiteilija KirsiMarja Metsähuone on opiskellut kuvataiteita sekä Yhdysvalloissa kahdessa taideyliopistossa että Suomessa kahdessa taideyliopistossa. Hän on valmistunut San Francisco Art Institutesta (Bachelor of Fine Arts: kokeellinen elokuva & valokuva) ja Kuvataideakatemiasta (Kuvataiteen maisteri: mediataide/tila-aikataiteen osasto).

Metsähuoneen teoksia on ollut laajalti esillä Yhdysvaltojen ja Suomen lisäksi mm. Italiassa, Ranskassa, Espanjassa, Saksassa, Kanadassa, Englannissa ja Etelä-Amerikassa.

Oman taiteellisen työnsä lisäksi Metsähuoneella on mittava ja monipuolinen kokemus taiteen opettamisesta, mm. valokuvataide, videotaide, kuvan rakentaminen, sommittelu, taidehistoria, animaatio, elokuva ja käsikirjoittaminen lapsille, nuorille, tutkintoon johtavissa koulutusohjelmissa ja aikuiskasvatuksen piirissä opiskeleville sekä ammattitaiteilijoille.

kirsimarja.net/cv.html

kirsimarja.net/about.html